Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2017

Penkkarit 2017


c Tiia K

Lukiossa vuodesta 2014 lähtien. Tuntuu ihan hullulta, että kohta alkaa olla aika sulkea sekin luku elämästä. Itse lukio-opiskelu on nyt taputeltu, edessä vielä ylioppilaskirjoitukset ja kesäkuussa lakkiaiset. Torstaina 16. helmikuuta oli meidän päivä, ja hauskaa pidettiin!

Viimeisinä koulupäivinä puurrettiin opinahjossamme 10 tunnin mittaista päivää, eikä vikoina öinä pahemmin nukuttu. Piti kuvata, maalata, editoida, suunnitella... Penkkaripäivä siis oli ansaittu! 

c Noora

Tämän porukan kanssa ollaan niin monet aamut tavattu lukion käytävän sohvilla. Niin monet naurut naurettu ja hampaita kiristelty etenkin meidän upean abivideon kanssa. ;) Osan kanssa olen tuntenut vain nämä kolme vuotta, osan kanssa viimeiset 15 vuotta. Ei sitä vielä käsitä, ettei niitä kerhossa tavattuja kavereita enää näe päivittäin.

 c Tuire V


Penkkaripäivä kului kieltämättä niin nopeasti, että hyvä kun ehti huomata! Abiradio, -gaala, rekka-ajelu... Itse olin pukeutunut Gandalf-velhoksi (Taru sormusten herrasta), suurkiitos vanhemmilleni jotka väsäsivät koko puvun! Vain karvat on ostettu. ;)


c Tuire
c Tuire
c Tuire
c Tiia
c Tiia
c Tiia

c Tuire

c Tuire
c Tiia

Iso kiitos ja kumarrus kaikille lukion väelle! Meillä oli unohtumaton porukka ja mahtavat opettajat, lämmöllä tulen muistelemaan lukiovuosiani. Vielä on eväsretket YTL:n kanssa edessä, niitä odotellessa... Suurkiitos myös kuvaajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti