Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2017

Kolmen haaste


Kuten bloggauksenkin suhteen, olen ollut aivan mahdottoman surkea lukija viimeisen puolen vuoden ajan. Tässä nyt olen ottanut urakaksi lueskella vanhoja postauksia, yllättävän kivaa lukea vääristä ajankohdista huolimatta! Törmäsin myös 3 asiaa -haasteeseen, ja ajattelin heti että hei täähän on se juttu joka mun pitäis tehdä. Ettei nyt ihan jokainen postaus olisi vain kuvia ja olemattomia kuulumisia. Toivottavasti tykkäätte, tehkää ihmeessä itsekin ja linkittäkää, niin pääsen lukemaan!3 asiaa, joista pidän...
- kissat, kissavideot, kissameemit, kissavaatteet... Kisut on niin parhaita, joku saa vielä joskus hermoromahduksen mun kissavillityksen takia!
- ruoka. Ihan liikaa. Oikeastaan siis herkut, mutta itse nimitän niitä ruoaksi.
- vanhojen valokuvien fiilistely. Olen aika vanhanaikainen ja teetän valokuviani albumeja varten. Niitä selaillessa tulee niin mahtava olo!

3 asiaa, joista en pidä...
- ylppäreistä. Olen hyvä koulussa, joka näkyy kyllä päättötodistuksessani, mutta eihän se mihinkään vaikuta... Stressaan tosi helposti, joka heijastuu kirjoituksiin. Typerää, että tulevaisuus on yksien kokeiden varassa.
- värittömistä kulmakarvoista! Niitä täytyy vähän väliä käydä värjäämässä, että osaan edes vähän piirtää niitä sinne päin.
- matikka. Kärvistelen pitkässä (ja ihmeen hyvin mennyt, vaikka kiinnostusta ei löydy pätkääkään), mutta yksi lukion tuskaisimmista asioista.

3 asiaa, joita tein viikonloppuna...
- löhöilin puoli päivää sängyssä! Parasta. Nukkua pitkään, katsoa pari jaksoa Breaking Badia ja päälle piraattileffaa ja chillailla vaan.
- lenkkeilin ja söin tosi epäterveellisesti. Parin kilsan kävelylenkki korvaa pizzat, karkit ja sipsit, niinhän?
- mapitin päättyneen jakson monisteet. Järjestelmällisyys tyydyttää. Odotan aina innolla jakson loppua, sitten pääsee mapitushommiin!

3 asiaa, jotka osaan...
- opiskelu. Tiedän mitä tehdä ja miten tehdä. Hyvä muistini auttaa kyllä asiassa huomattavasti.
- nopeasti nukahtaminen. Muutama hassu sekunti ja olen jo unten mailla!
- pitää höyrypää-rouvaseni hyppysissäni. Taito sekin, Lobe nimittäin osaa viedä jos siihen ei osaa varautua ja olla skarppina joka hetkenä.3 asiaa, joita en osaa..
- myöntää olevani väärässä. Olen just sen tyyppinen ihminen, kuka inttää viimeiseen asti vaikka tajuaa jossain vaiheessa olevansa itseasiassa väärässä. Hups! Tätä täytyisi kyllä miettiä useammin ja yrittää päästä eroon.
- iskeä silmää. Oikeaa silmää en saa millään kiinni ilman että vasenkin sulkeutuisi! Harjoteltu on, mutta siinä olen ihan tampio.
- erottaa oikeaa ja vasenta... Monet naurut olen saanut, kun joku yrittää pelkääjän paikalla selostaa ajo-ohjeita ja kuski ei osaa suuntia. Pitäisköhän hankkia Volvo? Joudun aina "piirtämään ilmaa" oikealla kädellä, jotta tajuan että ahaa tämä on oikea, kun sillä kädellä kirjoitan. 

3 asiaa, jotka haluaisin osata...
- laulaa. Edes siedettävästi, kunhan jotenkin. Rakastan laulamista, Lobe raasu on varmaan jo kyllästynyt rääkymiseeni maastolenkkien aikana! Laulun lahjoja ei minulle ole suotu.
- miksaaminen! Se on mielestäni tosi siistiä ja olisi kyllä mahtavaa osata.
- muokata kuvia ja editoida. Olen sillä saralla aivan amatööri ja teen vain sinne päin, mutta vähänkö olisi mahtavaa omistaa kunnon välineet ja saada vaikka opetusta!

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
- rempata Loben kärryt. Haluaisin niihin uuden maalipinnan sekä selkänojan. Molemmat onnistuisi ja tekijätkin löytyy, mutta aina sille rahalle keksii parempaa tekemistä.
- topata Loben satula. Sama virsi kuin edellisessäkin, tämä kyllä pitää toteuttaa asap.
- pitää enemmän yhteyttä kaukana asuviin kavereihin. Valtaosa kavereistani asuu toisella puolella Suomea ja ulkomaillakin, eikä yhteydenpito ole säilynyt niin aktiivisena kuin olisin toivonut. Tälle asialle pitää tehdä muutos!3 asiaa, joista stressaan...
- kirjoitukset. Kaikki muut aineet ovat vahvuuksiani, paitsi matikka ja ruotsi. Pelkään kuitenkin mokaavani niissä vahvoissa aineissa. Näin nimittäin kävi syksyllä bilsan kanssa: kympin kursseilla tavoitteet oli aika korkealla, ja niistä pilvilinnoista romahdettiin aika lujaa maan tasalle. Jospa tuo romahdus olisi riittänyt ja nyt keväällä menisi hyvin.
- tulevaisuus. Lähinnä opiskelupaikka ja muuttaminen, miten järjestää kaikki järkevästi.
- mihin mennä uudessa paikassa. Vihaan niin paljon mennä yksin uusiin paikkoihin. Jos esimerkiksi minulla on tapaaminen paikassa x, stressaan etukäteen turhankin paljon mihin oikeasti sitten mennään tosi paikan tullessa. Stressiherkän ihmisen ongelmat.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...
- rauhallinen koti-ilta telkkarin ääressä hyvän murkinan kera.
- autolla ajo. Ei todellakaan kaupunkiajo, sillä siinä stressaan itselleni mahahaavan! Rauhallisilla maanteillä ajelu hyvää musiikkia kuunnellen. Pelkkä musiikin kuuntelu ei saa minua rentoutumaan, mutta autoon se vaan sopii kuin nakutettu.
- asioiden suunnittelu ja eläimet, ehkä? Pakko myöntää, että olen todella huono rentoutumaan ja tämän kolmannen kohdan keksimiseksi jouduin googlaamaan kuinka rentoutua. Olen pikkutarkka ja rakastan aikatauluttamista, joten ehkä asioiden suunnittelu rentouttaa. On ihanaa tietää, milloin teen tai mitä tapahtuu milloinkin. Eläimet yleensäkin, oman kissan päiväunia on ihanaa seurata.

3 asiaa, joita pelkään...
- epäonnistumista. En nyt puhu mistään matikan kokeen hylätystä, vaan elämässä epäonnistumista. Mulla on niin korkeat tavoitteet elämän suhteen, mikä vähän hirvittää. Korkea rima, pidempi pudotus.
- pimeällä yksin liikkumista. Lähinnä kaupungeissa, sillä mielikuvitukseni on aika vilkas. Ehkä niillä liian monilla rikostutkijasarjoilla on osuutta asiaan...
- läheisen elämän päättymistä liian varhain. Jo on synkkää. Koulussa ollaan puhuttu paljon nopeista ja odottamattomista kriiseistä, kuten juuri läheisen äkillisestä kuolemasta. Eihän näitä saisi pelätä, elämä tuo tullessaan mitä tuo, mutta aina sitä toivoo ettei omalle kohdalle kävisi näin.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle...
- mustat farkut ja lämmin pusero. Tykkään käyttää ihan basic vaatteita, ne näyttävät parhailta.
- lämpölegginssit ja yliruma huppari. Kotona on parasta näyttää ihan karmealta niissä kaikkein mukavimmissa vaatteissa.
- mekkoja! Ennen kevätjuhlat olivat kamalinta ikinä, kun oli vähän pakko pukea mekko päälle. Viime aikoina vaatevarastoni on pursuillut uusista mekoista, pääsispä käyttämään...

3 asiaa, joita en pue päälleni...
- napapaidat. Hyh. Ne harvat, joille ne sopii, ovat lautavatsoja. Oma maha on kaukana siitä, joten ei kiitos.
- korut. En vaan itse osaa käyttää niitä, vaikka kivoilta näyttävätkin. Ainoastaan korvakoruja pidän, sillä en halua kasvattaa reikiä umpeen.
- boyfriend farkut.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
- uusi objektiivi! Vihaan vaihdella lyhyen ja pitkän putken välillä. Lyhyt putki on ihan susi ja pitkä taas ei ole kovin käytännöllinen. Haluan sellaisen välimuodon, jolla pystyy ottamaan kuvia sekä läheltä että kaukaa.
- urheiluvaatteet. Salaa toivon, että kunnon varusteet toisivat vähän motivaatiota liikkua... Rakastan ruokaa liikaa, joten pakko se kai liikkuakin olisi, ettei ihan mitoistaan paisu.
- kissanpennun tai lemmikin löytyeläinkodista. Ehkä sitten kun asuu omillaan, ettei meidän kissavanhuksia järkytetä uusilla tulokkailla. Kissanpennut on vaan suloisinta ikinä! Löytyeläinkodin asukille olisi niin ihanaa antaa uusi koti ja uusi elämä.3 asiaa, joista unelmoin...
- ehtiä nähdä maailmaa. Käydä Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Matkustelu avartaa!
- tarpeeksi hyväpalkkainen työ, josta aidosti nauttii. Haluaisin olla niitä ihmisiä, jotka tykkäävät työstään ja työnteosta. Ja tietty haluaisin, ettei tarvitsisi ruokakaupassa tuijotella kilohintoja ja miettiä, onko nyt tuohonkaan varaa.
- rakastava aviomies, kaksi kaunista lasta ja paljon kissoja! Olen ihan höpsähtänyt tulevaisuuden unelmointiin...

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
- ylioppilaslakin saavuttaminen. Enää parikymmentä päivää ja kuudet kirjoitukset, sitten olisi lukio paketissa.
- opiskelupaikan saaminen ja omilleen muutto!
- matkustelu. Ihan sama minne, kunhan jonnekin. Rakastan matkustella, ja matkakuume tässä vain kasvaa. Toivottavasti pian pääsisi reissuun (postauksen kirjoittamisen ja julkaisun välisenä aikana matkasuunnitelmat selkiintyivät, hih)!


8 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä tosi kiva postaus! Bongasin tästä paljon samoja juttuja mitä itsekkin teen :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin kanssa tosi paljon tästä postauksesta! :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli hyvä postaus! Osaan niin samaistua moniin kohtiin. Bilsan yo:ssa mä koin tismalleen saman jutun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, toivon todella että tästä on suunta vain ylöspäin..:D

   Poista
 4. Ei hitsi, kävin lukemassa siun blogia aikanaan vuosia sitten jonkun verran, ja vikaksi tais jäädä joku postaus vuonna 2013 kun oma hevosharrastus hiipui. Muistan että olit juuri lopettanut Loben ylläpidon ja etsiskelit uutta hevosta itelles jonka kanssa touhuta. Nyt kuitenkin mutkien kautta löysin sun blogin uudelleen ja hei, ihan mahtavaa että Lobe on nykysin siun ihan oma! :D Tulin jotenkin superiloiseksi. Nyt siun blogi menee kyllä kirjanmerkkeihin ja jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mahtavaa! Kiitos kommentistasi :D

   Joo, se vuosi/ne ajat, kun Lobesta piti luopua ja epätoivoisesti uutta kaveria etsiä, oli kyllä aika hanurista. Ehkä se oli kohtalon puuttumista peliin, jotta ottaisin Loben takaisin. Ja onneksi niin tein, elämäni paras päätös <3

   Tervetuloa uudelleen matkaan :)

   Poista