Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

Jäätävissä tunnelmissa


1

Joulun aikaan lumet sulivat harmiksemme pois, hankeen ehti ihanasti jo tottua... Tammikuu on menty tähän mennessä aika pitkälti lumettomissa mutta kirpeissä keleissä. Tälläkin hetkellä mittari näyttää -23 astetta, hrr. Pohjat ovat olleet aikas kehnossa kunnossa kaikkialla, joten käynnissä ollaan pitkälti pysytelty (näkyy kyllä Loben pinnan pituudessa). Onneksi sentään jäät ovat kunnolla pakastuneet!

Joulukuun lopulla haettiin meidän pikku-Oona takaisin kotiin ylläpidosta. Ei kuitenkaan samalle tallille kuin Lobe, joten harmikseni pikkuista tulee näkymään todennäköisesti yhtä vähän blogin puolella kuin tähänkin asti. Kävin kuitenkin kuurapartaa moikkaamassa eilen, voi mikä söpöläinen!


Nyt kuitenkin itse asiaan. Tuntuupa hassulta muokata heti kotiin tallilta tultua saman tallipäivän kuvat ja julkaista vielä samana päivänä blogiin! Ihan niin kuin ennen vanhaan. ;)

Tänään oli tosi kaunis ja kylmä päivä, joten toppavaatteita reilu kerros päälle ja kuvailemaan jäälle! Muutamat ihanat kuvat saatiin, joten oli pakko päästä heti ne teille jakamaan. Toivottavasti tykkäätte, lempparin saa pitkästä aikaa kertoa. ps. ja jos joku vaikka innostuisi bannerin väsäämään, niin otetaan enemmän kuin mielellään vastaan!

2, 3, 4
5, 6, 7
8, 9, 10

Jospa sitä lähipäivinä uskaltaisi jäälle mennä ihan ratsastamaankin..;)


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, eka oli mun lemppari! Niin ihana toi höyry mikä loistaa auringossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minunkin mielestä. Kunniaa kuvaajalle, kun jaksoi tuolla pakkasessa kuvailla :D

   Poista
 2. Vautsi mitä kuvia! Näillä säillä kyllä saa upeita otoksia! Numerot 1, 5 ja 10 olivat varmaankin omia suosikkejani :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa muuten ommella noihin toppahousuihin sellaiset jalkalenksut niinku kurahousuissa. Ei pääse lahje karkaamaan kuomien yläpuolelle ja lämpö säilyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisissa toppahousuissa mulla on sellaiset, mutta en oikeastaan huomaa käytössä eroa. Kummassakaan ei palella :D

   Poista