Sivut

torstai 29. joulukuuta 2016

Viimeiset kesäkuvat


Ehkä nämä takaisinheitot kesään saa nyt vihdoin riittää! Muutamat kesäkuvat tässä postauksessa vielä jaan, sitten siirrytään kisoihin ja syksyyn. Tulipahan tämäkin urakka tehtyä...


Vaikka miten yritin Lobea kouluttaa tulemaan laitsalla luo, ei se suostunut... Joten sitten kävi niin kuin ylemmässä kuvassa: kenkä juuttui vaihteeksi mutaan.


Vielä kerran täytyy päästä hehkuttamaan valjasostosta! Oltiin alkukesä lainattu tallinomistajan valjaita (kiitos vielä), mutta omat oli hankintalistalla heti kun kohdalle osuvat. Hyvät löytyi sopuhintaan, ja heti oli pakko päästä ostamaan noin äklö siltyyny. ;)


Kesällä tuli myös kuvailtua muita niin kisoissa kuin kotikentällä. Välillä sitä muistaa miten ihanaa valokuvaaminen voikaan olla!

2 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia ja toi silatyyny WOW! �� Mistä noita saa? Täytyy kyl sanoo et ihanaa kun taas päivittelet blogia. Mua harmitti ettet ollut päivitellyt tänne mitään pitkään aikaan, mutta nyt nautin siitä et postauksia on tullut useesti. Hyvää kannatti siis odottaa. ;) Tää on mun yksi suosikki blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silatyyny on Puuilosta ostettu. :)
   Ihanaa kuulla, kiitos ♥

   Poista