Sivut

torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukuun kuulumisia


Enää hassu viikko jouluun! Harmittaa, että blogi on jäänyt niin unholaan tänä vuonna... Mutta mulla on ollut huippuihana vuosi kaiken kaikkiaan! Siitä sitten koostetta parin viikon kuluttua. Ajattelin jakaa parit kuvat ja hölöttää jotain kuulumisia, vaikkei meille juuri mitään kuulukaan.

Marraskuun rakenne
Joulukuun rakenne

Lobelle kuuluu ihan hyvää. Karva kasvaa ja energiaa riittäisi! Ollaan viime aikoina menty aika rennosti, käyntimaastoja tehdään taas monta kertaa viikossa. Heinäanalyysien tultua lisättiin mamman ruokintaan Racing proteiinia, mutta Loben maha meni aivan sekaisin siitä. Ekan viiden minuutin aikana saattoi tarpeensa tehdä kolmesti käytävälle! Levottomuutta ja muuta oli myös havaittavissa, mutta nyt ovat vähän helpottaneet kun vähennettiin proteiinin määrää.

Ajolenkin jälkeen oli samaan aikaan kuuma ja kylmä!

Vuosihuollot on taas hoidettu: madotus, raspaus ja rokotus. Lisäksi löytyy talvikengät alta, joten all good! Hampaat oli tosi nätissä kunnossa ja tamma käyttäytyi moitteettomasti.

Mulle kuuluu myös ihan kivaa. Koulun kanssa motivaatio on vähän hukassa, nyt on niin kevyt jakso, että tuntuu turhalta käydä koulussa parin tunnin takia. Kursseja olen jo 80 kappaletta suorittanut, joten siitä ei huolta. Syksyn ylppärit meni penkin alle, joka harmitti kyllä aikalailla... Seuraaviin valmistautuminen alkaa sitten viikon päästä, kun loma alkaa! Sentään nyt reaalina on psykologia, joka oikeasti kiinnostaa ja jota jaksan opiskella.


Ratsastuskuvat ovat Nooran käsialaa. Ollaan aika harvakseltaan menty kentällä, elokuun tallikisojen ala-arvoinen suoritus kummittelee edelleen mielessä eikä yhteistyö oikein ole natsannut. Maastoilu on paljon kivempaa! Ajaessa Lobe on paljon parempi kuin ratsastaessa (selästä käsin mamma on ollut viime aikoina vaihteleva: joskus tekisi mieli heittää kirves kaivoon, välillä taas kuljetaan vaaleanpunaiset sydänlasit silmillä), täytyy varmaan pilkkihaalarit pukea päälle seuraavalla kerralla. Meinaan, että tulee näin talvella aikas kylmä ajaessa!


Sellaista tällä kertaa, ei mitään ihmeellistä. Aloitan nyt lomalla julkaisemaan kesän juttuja, eihän siitä laitumelle laskusta ole kuin puoli vuotta... Joulukuvat tulee ajallaan, samoin vuodenvaihteen postaukset. Hauskaa joulun odotusta teille, syökää paljon! ;)6 kommenttia:

 1. Kiva lukea teidän kuulumisia pitkästä aikaa :) Hyvää joulunodotusta myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää viisi päivää jouluun ja pari viikkoa vuoteen 2017, mihin tämä aika katoaa? :D

   Poista
 2. Ihana kuulla teidän kuulumisia!:)

  VastaaPoista
 3. Oletko syöttänyt tota proteinia kuurina vai jatkuvasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkuvasti. Aloitettiin vasta vähän aikaa sitten (nyt syksyllä), kun heinä vaihtui

   Poista