Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2016

Ekat ja vikat kisatElokuun toisena tiistaina suunnattiin maastoon vähän nollaamaan päätä, seuraavan päivän kisat jännittivät jo valmiiksi. Maasto itsessään meni hyvin, mutta mukava ylläri löytyi talliin palatessa. Missä on vasen etukenkä? Kesällä Lobella oli useinkin tapana heitellä rautapalasiaan millon mihinkin, mutta nyt oli paras mahdollinen ajoitus... Mamma nimittäin ei liiku huippuhyvin ilman kenkiä.

Tallikisat pidettiin keskiviikkona, ja pohdin vielä puoli tuntia ennen vuoroani josko sitä jättäisi kuitenkin kisat välistä. Verryttelyssä liike parani eikä puuttuvaa kenkää hirveästi enää ulkopuoliset huomanneet, minä kylläkin. Lobe oli kuitenkin aivan kamala ratsastaa, eikä kyllä ihme. Olin saman viikon aikana kotiutunut kielikurssiltani ja saanut sieltä oikein mukavan taudin kotiin viemiseksi... En ollut siis ennen tiistaita ratsastanut Lobella viikkoon, enkä kyllä kisapäivänäkään ollut hyvässä hapessa. Näin jälkikäteen olisi ehkä ollut järkevintä jättää kisat välistä, mutta mikäpä siinä itsensä nolaamisessa on vikana. ;) 

Ajattelin että edes ulkonäkö on ok, mutta L oli eri mieltä... Hieno verkkoletti katosi jäljettömiin alkukäyntien aikana ja pinteleiden kohtalo oli tämä!

Verryttelyssäkään Lobe ei todellakaan ollut hyvä, sillä oli ihan liikaa energiaa ja sen näki... Meidän vuoro koitti aika pian, startattiin siis heC luokka. Voin sanoa, että niin penkin alle meni, ettette edes radasta videota sen takia saa! Lobe kävi niin kuumana, että jopa keuli tietty tuomarin kohdalla ja laukassakin kuulosteli josko sais lähetä lapasesta. Ristilaukka oli myös kova sana! Hohhoijaa.


Kun kiukku vähän laski tuon kouluradan jäljiltä, suunnattiin alakentälle verkkaamaan puomi/ristikkoluokkaa varten. Edes näin naurettavan helppoa rataa ei selvitty puhtaasti, oli voittajafiilis... Lobe oli niin kuuma että hyvä kun kuunteli mitään. Räpellettiin sitten puomien ja pikkuristikoiden yli, joista yksi tippui. 


Tulokset eivät siis päätä huimanneet. Koululuokasta saatiin aika surkeat arvostelut, eikä mikään ihme. 44 % tietty tarkoittaa hylättyä. Puomi/ristikkoluokastakin neljä virhepistettä. Saatiin jälkimmäisestä kuitenkin sääliruusuke, jes!

Nämä olivat siis minun ja Loben ekat yhteiset kisat (ja Loben ekat kisat ikinä), ja voisin sanoa että myös viimeisiksi jäävät. Päivä oli molemmilla huono, joten epäonnistumiset eivät yllärinä tulleet. Joskus näin, mutta mitä sitä jäädä surkuttelemaan!4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onhan se aina välillä, jos tammapäiviä ei lasketa :D

   Poista
 2. Koittakaa joskus uudestaan jos tilaisuus tulee vastaan! Kaikkihan voi mennä ihan toisin :) Tai ehkä Lobea ei vaan oo luotu kisahevoseksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tallikisat sattuu kohdalle niin sitten ehkä, mutta kopittamisongelman takia tuskin lähetään edes lähitalleille onnea kokeilemaan..:D

   Poista