Sivut

maanantai 15. elokuuta 2016

Hei me hypättiin!

1. Super

Kevään muutamaa hyppyä 15 senttiselle esteelle lukuunottamatta meidän edellinen yhteinen hyppykerta taisi olla lähemmäs kaksi vuotta sitten! Eläinlääkäreiltä ei ole tullut ehdotonta hyppykieltoa, ja ihan omasta tahdosta jätin hyppäämiset jalkojen kunnon selvitessä. Lobe kuitenkin nauttii hyppäämisestä niin paljon - pelkästään esteen näkeminen saa sen syttymään ihan eri tavalla! 

Valmennuksen peruuntuessa heinäkuun loppupuolella hyödynsin tilanteen ja kuvaajan: nyt me vihdoin hypättäisiin. Mirka kokosi alkuverkkojen jälkeen kaksi pikkuista estettä alakentälle. Ristikoiden korkeudet eivät päätä huimaa, mutta eipä tuo mitään haittaa! Meillä oli huippuhauskaa, Lobe oli niin onnellinen ja painoi esteille korvat tötteröllä. Oli niin ihanaa nähdä muru niin onnessaan! ♥

2
3
4
5
6

Lobe oli tuona tiistaina superhyvä ratsastaa! Laukka pyöri aivan erilaisella tyylillä ja temmolla, ympyrät luonnistuivat tuosta noin vain. Mamma imi esteelle kääntäessä sellaisella voimalla, ettei kuski voinut muuta kuin nauraa. Hellettä oli tuona päivänä ihan mukavasti, joten pidettiin ratsastus lyhyenä. Kylmä suihku tuli niin tarpeeseen!

7
8. Katsokaa nyt sitä, miten innoissaan toinen voi olla!
9. Ekat hypyt mentiin korkealta ja kovaa :D
10
11
12
13

Antakaa armoa - ei olla kumpikaan hypätty vuosiin, joten ei ole yllätys ettei paikat ja mukanapysymiset joka kerta onnistu. Hauskaa meillä oli sitäkin enemmän, joten mitäpä noista! ;) Maijulle suurkiitos videoinnista.


8 kommenttia:

 1. Vähänkö ihana "tiimiväri" teillä! :) Lobelle sopii tuo väri todella hyvin! Se kyllä näyttääkin olevan innoissaan, ihana :3 Numerot 9 ja 12 olivat varmaan mun suosikkeja :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja ihana Lobe, toinen ihan tohkeissaan! :3 ♥

  VastaaPoista
 3. Voi että, ihana Lobe♥ Näytti kyllä olevan ihan superinnoissaan esteistä, varmasti onnellinen! :) Kaikki kuvat olivat kyllä ihania!

  VastaaPoista
 4. Nättiä menoa ♥ Ihana bloggaaja vau! :o :D

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista