Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2016

Irtojuoksutuksia


1

Toivottavasti kuvapostaukset eivät kyllästytä - kuulumispostauksia monen kuukauden takaa on vaikea lähteä kirjottelemaan, mutta haluan silti jakaa näitä vanhempia ihania kuvia! Nämä irtojuoksutuskuvat on otettu maaliskuun alussa. Sain itse keskittyä kuvaamiseen, kun siskoni hoiti juoksuttajan roolin.

Irtojuoksutus (ja juoksutus yleensäkin) kuuluu aika harvoin Loben liikutukseen, mutta satunnaisesti on kuitenkin kiva päästää rouva vapaaksi ja antaa sen itse määrätä tahdin. Juoksuttajan ei tarvitse kuin himmailla mukana, ja lähinnä toimia hidastajana, sillä tältä mammalta löytyy halua juosta hyvin paljon. Lobe on ihanan herkkä elekielelle, sitä ei pahemmin tarvitse komennella mitenkään. Kuten tallikaveri totesi - Lobe liikuttaa itse itsensä!

2
3
4
5. Lihapullakuvakulma :D
6
7
8

9
10
11

4 kommenttia:

 1. Oikeesti.. Nyt paistaa aurinko, on lämmin ja sä julkaiset talvikuvia.. ! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi nyt kuin vaikka kesäkuussa :D
   Mulle on tärkeintä saada kuvat yms. talteen tänne, ei sillä julkaisuajalla niin suurta merkitystä ole. Joo onhan tää vähän tyhmää, mutta mielummin julkaisen nämä vanhat kuvat alta pois ennen uusia ;)

   Poista
 2. Ihana tausta näissä kuvissa! Musta on oikeastaan hauska katsella talvikuvia, vaikka pihalla paistaakin aurinko ja kesä on tuloillaan :D Näistä kuvista ehdoton suosikkini on 1, mutta myös 6 on kiva! Ja tottakai, ovathan nämä kaikki todella onnistuneita otoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meidän kentiltä on niin upeet maisemat! <3 Kiitos :)

   Poista