Sivut

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Wahlstenin ostokset


Maaliskuussa toteutetussa vierailussa Veljekset Wahlstenille tuli shoppailtua Lobelle muutamia juttuja. Omistetaan siis koko postaus niille! Kiitos vielä Siirille tapaamisen järjestämisestä, tässä linkki itse vierailupostaukseen.

Pitkän harhailun ja mietinnän jälkeen päädyin nappaamaan mukaani uuden parin W-Ice wrap kylmäyssuojia. Edelliset ovat palvelleet niin hyvin ja pitkään, joten ei ihmekään että käyttö alkaa jo näkyä. Kylmäyssuojat ovat ehdottomasti hyödyllisin tavara Lobella, tuskin oltaisiin selvitty ilman niitä! Nyt uudet suojat ovat olleet ahkeralla käytöllä, ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä miten päin suojan jalkaan iskee, ettei saumat vaan hajoa. ;)


Lisäksi mukaani lähti ruokintaluennolla esittelyssä olleet lisäravinteet: kevääseen sopiva FeedXCell buustikuuri (sisältää tärkeitä vitamiineja) sekä MSM C-vitamiini lisällä (luonnon omaa rikkiä, auttaa nivelten kanssa). C-vitamiiniä tarvitaan MSM:n liukenemiseen, ja sain niin vakuuttavan myyntipuheen tuotteesta, ettei sitä yksinkertaisesti voinut jättää hyllylle. MSM ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta jo puolet buustikuurista on syötetty. Alkuun Lobe vähän nirsoili uutta litkua rouvan iltaruokien seassa, mutta nyt se onneksi jo syö murkinansa mukisematta. Karvaa lähtee edelleen hyvää vauhtia ja tamma vaikuttaa tyytyväiseltä, joten ei tästä ainakaan haittaa ole ollut! Virtaa on riittänyt, mutta voihan se johtua myös tästä keväästä, tiedä sitä.


Ja koska muuten mentiin aika järkevin ja tarpeellisin ostoksin, oli pakko saada jotain ihanaa mutta ehkä ei niin pakollista... Pitkän harkinnan jälkeen päädyin ihaniin Horse Comfort Pron punasiin jännesuojiin! En muuten ole ennen tiennyt, että se on Wahlstenin oma merkki! Suojat ovat hauska piristys meidän mustaan suojarivistöön, ja sopivat hyvin yhteen muutama viikko takaperin ostamani huovan kanssa. On ollut jännää törmätä useassa hevosliikkeessä myös täällä meillä päin Wahlstenin valikoimiin, juuri kun itse siellä tuli käytyä!

Lamicell puna-oranssi full-huopa
Kyllä ollaan niin nätteinä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset nuo suojat! :) Ja Lobelle sopii muuten tosi hyvin punainen väri!

    VastaaPoista