Sivut

maanantai 25. huhtikuuta 2016

GoPro - maastovideoÄlkää säikähtäkö videon pituutta, suosittelen katsomaan siitä huolimatta! Vaikka oma video onkin kyseessä, sanoisin, että on katsomisen arvoinen ja erilainen mitä blogissa on ennen nähty. Ainakin saatte hyvin kuvaa, millaiselta meidän normaali tallipäivä näyttää maastoilukertana! Editointi ei päätä huimaa, vanha kunnon Moviemaker oli nimittäin työvälineenä (kiitos Adobelle, kun ei tue erikoisempia videomuotoja). Säätäkää mutterista laadut mahdollisimman hyväksi! edit/ kohdasta 2:50 eteenpäin puuttuu yksi biisi, laita tubesta soimaan: Kygo - Raging

Hope you liked it! Suurkiitos Kristan serkulle kameran lainasta, virkistävää vaihtelua videokameran kuvauskulmalle. Ehkäpä näitä tullaan näkemään myös satunnaisesti jatkossakin (saa ehdottaa, mitä tykkäisitte katsoa)? ;) 

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä maastoja. :) Ja luntakaan ei näytä olevan juuri yhtään. Täällä tuli uusi talvi eilen... :/

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei onneksi ole enää yhtään lunta! Vettä kylläkin sataa senkin edestä ainakin viime päivinä :D

   Kiitos, samoin teille!

   Poista
 2. Oi nuo laukkapätkät oli ihania! :) Kivan näköiset maastot siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, kun laukkapätkillä lähinnä tuli kuvattua omia käsiä ja hevosen harjaa..:D Joo, nää maastot on upeat <3

   Poista
 3. Ihana video! :) Ois vaan ollu kiva kuulla välillä ilman musiikkia. GoPro videoita katellessa tullee aina niin ikävä ratsastusta! Mulla on edellisestä kerrasta kulunu jo melkeen kaks vuotta... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En saanut ääniä kuulumaan kuin hyvin, hyvin hiljaa, joten päätin sitten jättää ne kokonaan pois... Voin vaan uskoa, tälläset videot vie paljon lähemmäs itse ratsastusta kuin normivideot ja kuvat!

   Poista
 4. Voi että, tunnistinko porukasta Tohtoriponin? Sen kaverin olemus on kyllä aika erehtymätön.. :D

  Mie kyllä tykkään katsella gopro-kuvaa vaikka useamminkin mahdollisuuksien mukaan! Itsekin tuota halunnut kokeilla jo jonkin aikaa, täytyy varmaan kohta köyttää vanha pikkukamera jesarilla kypärään kiinni. :D Ja tuleehan tällaisia videoita katsellessa hieman ikävä niitä aikoja kun maastoa riitti juuri niin pitkälle kuin jaksoi laukata - vaikka toki arvostan maneesia, tuntuu kuin ilmankaan ei enää osaisi elää, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Tohtori oli matkassa mukana :D Se on kyllä veikeä kaveri!
   Mulla ei ollut minkäänlaisia kiinnitysmekanismeja käytössä, joten jesari oli kyllä kaveri :D Teippasin kameran siis takkiini kiinni, ensi kerralla kyllä täytyy väkertää joku kompleksi kypärään! Yritin kääntyillä ja väännellä kroppaani sivuille ja taakse, että olis näkynyt välillä muutakin, mutta ei vaan kääntyny... Kypärässä tuo olis varmasti paljon järkevämpi, näkyis enemmän!

   Poista
 5. hei. tää video ei enää toimi/näy. :( meinasin tulla kattomaan uudestaan, kun tää on niin ihana video. saatko korjattua sen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi taas näkyä! Jouduin yhden biisin poistamaan, mutta sen voi laittaa soimaan vaikka Tubesta. Kiva että tykkäät :D

   Poista