Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Vierailu Veljekset Wahlstenilla


Lauantaina lähdin heti aamutuimaan ajamaan kohti Lahtea ja Veljekset Wahlstenin myymälää. Pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan kyseiseen hevostarvikeliikkeeseen - ja osallistumaan bloggaajatapahtumaan! Kiitos Siiri ja kaikki osanottajat (blogilinkit alempana), oli todella kiva päivä!
Veljekset Wahlstén Oy on pohjoismaiden suurin ravivarusteita ja ratsastusvarusteita valmistava yritys, jonka tietotaito on peräisin jo vuodelta 1918. Tänään Veljekset Wahlstén Oy:n laadukkaat ravivarusteet ja ratsastusvarusteet ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa. Hevosurheilun tason jatkuvasti noustessa olemme panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen ja -suunnitteluun. Ote Wahlstenin nettisivuilta, siihen tiivistyykin kätevästi meille heti vierailun alussa kerrottu historiapläjäys!

Liike oli yllättävän iso ja vielä yllättävämpää oli sen valtavat varastotilat! Esittelykierros oli siis mielenkiintoinen, niin myös ruokintaluento. Henkilökunta oli ihanan ystävällistä ja ammattitaitoista, apua sai yhteen jos toiseenkin asiaan!

Istuimme kuuntelemassa rentoa esittelyä muutamista lisäravinteista, ja samalla saimme kysellä omien hevostemme ruokinnoista ja mahdollisista pulmista. Tämän jälkeen saimme sopivasti aiheeseen liittyen omille vatsoille täytettä ennen shoppailun aloittamista.
Ostoksista lisää toisessa postauksessa! Matkaan kuitenkin tarttui kylmäyssuojat, lisäravinteita sekä punaiset jännesuojat.


Palataan itse aiheeseen, eli W-Healing sarjaan. W-Healing tuotteet on valmistettu keraamisesta aineesta, joka heijastaa hevosen oman lämmön takaisin: näin hoidettavalle alueelle tulee voimakas lämpövaikutus. Tuotteet on todettu erityisen hyväksi esimerkiksi vanhoille tai jalkavaivaisille hevosille - verenkierto kiihtyy ja turvotus vähenee. Jäykkyyteen sekä vuohis- ja jännevaurioiden hoitoon W-Healing sopii mainiosti.

Tuotteita löytyy laidasta laitaan: satulahuopaa, pintelipatjoja, tallisuojia (W-Healing wrap), koiran loimia, kinnersuojia sekä hevosloimia. Uutuusloimi Anatomic Full Cover yltää hoitavan Healing alueen selän lisäksi myös sään kohdalle (high neck -malli) sekä lavoille ja takaosan suurille lihaksille. Hyvin suojaava loimi auttaa hevosta monissa selän, lavan ja lonkan lihasongelmissa. Todella mainion oloinen loimi, tuollaiseen voisi kääriytyä itsekin!

Omakohtaista kokemusta minulla ei tuotesarjasta ainakaan vielä ole, mutta sitäkin enemmän olen kuullut siitä palautetta niin tallikavereilta kuin muilta bloggaajilta. Positiiviset vaikutukset eivät siis ole pelkkää myyntipuhetta, vaan tuotteet oikeasti tehoavat ja hyvin!
Kiitos vielä koko porukalle ja erityisesti Wahlstenin henkilökunnalle sekä Siirille tapaamisen järjestämisestä! Tähän loppuun vielä lista mukana olleista bloggaajista:

8 kommenttia:

 1. Kuulosti tosi kivalta päivältä. Tuollaiset tapaamiset ja esittelyt ovat varmasti hyödyllisiä, niin hevosten omistajat voivat samalla jutella esittelijöiden kanssa pulmistaan ja totta kai toisten bloggaajien kanssa pitää hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä hauska päästä mukaan tälläiseen :)

   Poista
 2. Mä ainakin joudun liputtamaan W-healing tallisuojien puolesta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti niistä oon kuullut tosi paljon kehuja! :)

   Poista
 3. Kiva! Paljonko rahaa niihin meni? En oo ikinä kuullukkaan koko merkistä... xD Kiva ku pääsee kunnolla tutustumaan tollasiin pqikkoihin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wahlsten ollut yksi suosikkimerkeistä, jos niin voisi sanoa. Niin pitkään tullut kuolattua mm. W-Profilen suitsien perään ;) Niin oli!

   Poista
 4. Ihana teksti ja nuo varusteet näytti kyllä niin mahtavilta! Voi kun joskus itse pääsisi tuonne katselemaan <3 tuli vaan mieleen että miten tuonne sivupalkkiin välilehtien kohdalla saa laitettua nua heppojen kuvat noin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Nyt en kyllä osaa auttaa, jotenkin koodaamalla... Mutta itse olen niin surkea siinä ja nuokin olen laittanut joskus kauan aikaa sitten, että olen oikeastaan jo unohtanut miten :(

   Poista