Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Missä mennään?

Helmikuun puoliväli

Hankala sanoa! Blogissa on ollut todella hiljaista viime aikoina, kuten varmasti jokainen on itse tiedostanut. Olen jo useammasta blogista lukenut samankaltaista juttua, ettei bloggaaminen ole elämässä enää niin suuressa osassa. Itselle tämä on tullut vähän eri tahojen pakottamana, mutta oikeastaan hyvä niin. En kolmeen viikkoon ollut istunut koneen ääressä lukemassa muidenkaan blogeja, saati omaani avannut kommentteja lukuunottamatta. Teen vapaa-ajallani nykyään jotain ihan muuta, lähinnä koulupainotteisia juttuja. Tallilla olen päässyt käymään sujuvammin ajokortin myötä, mikä helpottaa elämää muutenkin.
 
En kuitenkaan ole blogia mihinkään kuoppaamassa - tahti vaan hidastunut, minkä varmasti ymmärrätte. Vuosikausia olen tätä päivitellyt monta kertaa viikossa, välillä jokainen tallilla tehty juttu täytyi saada ikuisettua ja aina tuli mietittyä, millä tavalla tästä kertoo blogissa. Ei mun enää tarvitse, kerron niistä asioista mistä haluan ja sillä hyvä. Parempi fiilis. :)
 
Helmikuun alku
 
Palataanpa nyt kuitenkin kuulumisten pariin. Long time no see! Tässä reilun kuukauden aikana on tapahtunut vaikka ja mitä, suurimpana tietysti täysi-ikäisyys ja ajokortti. Wanhat tanssittiin myös, mutta niistä ehdinkin jo kirjoitella. Juuri sopivasti kun sain ajoluvan (köh se vähän viivästyi, kun ei tutkinnot menneetkään ihan suunnitelmien mukaan), pihassa minua odottanut auto sitten hajosi. Tämän ajan olen ajellut puolikuntoisella autolla, mutta eilen vihdoin pääsin hakemaan korjatun kaaran huollosta!
 
Helmikuun rakennekuva
Maaliskuun rakennekuva
 
Koulussa menee hyvin, panostus on jatkunut ja se onneksi näkyy numeroissakin. Kolmosvuoden valintoja on tehty ja kirjoitussuunnitelmia mietitty, apua kohtahan sekin aika koittaa! Kesää on myös vähän mietitty, vaikka onhan tässä vielä pari lomaa välissä. Hiihtoloman viimeisiä viedään, tämän päivän olen pyhittänyt laiskotteluun. ;) Loma oli muuten oikein mukava, tuli käytyä siellä sun täällä ja hauskaa oli!
 
Ginolla ponnua löytyy :D
Jouduttiin perumaan yllätyskevään takia hiihtoratsastustapahtuma, mutta muutaman sentin lumilla kuitenkin päädyttiin Reetan ja Maijun kanssa hiihtoa kokeilemaan :D
 
Loben eläinlääkärikuulumisia kerron, kunhan saisin röntgenkuvat ja ellin lausunnot itselleni. Toivottavasti pian! Loben kanssa on muuten mennyt mukavasti - aika monta kuvapostausta pitäisi saada teille väsättyä, tammikuusta lähtien... Kuvaajia on tarjolla tosi harvoin, mutta kun aikaa bloggailuun ei ole juuri ollut, niin nyt kuvat kasautuu tuonne kovalevyille!
 
Uusi talli on osottautunut paremmaksi kuin edes uskalsin kuvitella: molemmat meidän hepsut ovat viihtyneet mainiosti (minusta puhumattakaan). Uusi heinä ja useat, eloisat tarhakaverit ovat vauhdittaneet molempien laihdutusurakoita. Tuloksia nähtävissä, sillä Lobe on nyt tosi hyvässä kunnossa (terveisin hieroja, kengittäjä ja kaksi eläinlääkäriä) ja Oonakin hoikistunut. Poni on käynyt kahdesti viikossa tunneilla, mutta kohta senkin muuttuessa täytyy miettiä Oonun liikutuskuviot uusiksi. Lisäksi pikkusiskoni Noora mursi kätensä viime viikolla, joten taas pääasiallinen ponin liikutusvastaava olen minä. Toivottavasti aika riittää!
 
 
Mitäs muuta? Luulen, että lyhkäisyydessään kuulumiset oli siinä. Hyvin menee, nautitaan vielä talvesta kun sitä on jäljellä, ja eletään päivä kerrallaan. Yritän saada rästipostaukset mahdollisimman nopeasti julki, mutta mitään en lupaa, sillä en halua lupauksia rikkoa. ;)
 
Mun tallikamu <3
 

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teiltä taas kuulumisia! Ihana postaus! <3 Toivottavasti siskosi käsi paranee ja röntgenit näyttävät hyviltä! :)

    VastaaPoista